笑一個啦

這陣子為了看奧運, 忙得很.

可惜, 如果看香港免費電影頻道的話, 仍然會有很多東西都看不到, 就好像比賽間場的表演.

今晚上網查閱比賽時間表, 偶然發現了這段影片, 我猜這大概是頒獎禮後的散場表演吧, 因為...

真的玩得很放很瘋啊! 很好笑呢~~

快來看呀!

http://video.cctv.com/opus/129254.html

Posted on 15/08/2008, in 食住黎睇. Bookmark the permalink. 2 則迴響.

  1. 哈, 我覺得最好愛係綠色果隻 (唔知叫咩名呀) 跌左落地….

    哈哈哈~~
    如果唔聽d配音,
    我覺得仲好笑tim呀!

    C

  2. 哈, 我睇果個版本係無配音架, 得d 好輕鬆既音樂, 所以仲抵死.

    哈哈.

    咁好?!
    🙂

    C

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: