豬麥兜

14.jpg

話咗放學之後要四圍蘯, 第一站, 就自自然然係太古城啦~~

一入到商場, 就聽到有好強勁嘅音樂嘞!

做咩呢?

啊~~ 原來有人表演花式滑板~~

再行入d, 又有個小斜台, 俾人玩滑〔雪〕橇, 雖然個台大概只得2個人咁高, 但係都有準備哂d安全設施俾客人喎. 吓~~ 唔知要點先有得玩呢?

再行行吓, 就去到溜冰場嘞, 不過... 點解個場空蘯蘯咁嘅?

行埋d, 就聽到廣播...

哈哈~~ 原來係麥兜佢哋要表演呀!

開始喇喂~~

http://video.google.com/videoplay?docid=2883547024906194285&hl=en

http://video.google.com/videoplay?docid=3063283943497768545&hl=en

http://video.google.com/videoplay?docid=9064911828320840361&hl=en

15.jpg

我聽到廣播話逢星期六同日都有o架, 不過就聽唔清楚有幾多場, 而我睇到呢場呢, 就大概5點半左右開始啦.

今次我又係用手機拍攝o架咋, 下次要帶部相機去先~~ 

Posted on 04/08/2007, in 食住黎睇. Bookmark the permalink. 1 則迴響.

  1. haha..麥嘜麥兜好可愛呀..唸番起以前睇過佢地既漫畫,haha~~

    一次過見哂佢哋,
    真係好開心o架~

    C

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: