愛上網

推介吓d好嘢俾大家先:

趣緻小朋友相 - 一群好鍾意又好精於攝影嘅爸爸媽媽們, 幫小朋友影嘅相, 佢哋仲會配埋對白/旁述等等, 睇完成個人都開心哂~~

幾方便嘅相簿 - 即係個blog左下角果3幅成日轉嘅相, 雖然容量唔係最大, 介面又唔係最易用, 不過只要本身有Yahoo a/c, 就已經可以用, 唔駛再輸入一大堆嘢sign in.

免費嘅防毒軟件 - 呢個係網友Kelly介紹我用o架, 住家用戶就免費, 我裝咗差唔多半年, 唔錯o架!

仲有越黎越多功能嘅Google, 都係我至愛, 而家只要有個email a/c, 就幾乎一條龍用到好多嘢, 相簿/執相/video/blog/衛星地圖...連spreadsheets, word process都有網上程式用, file transfer又容易, 真係good呀~~

Posted on 22/03/2007, in 食住黎睇. Bookmark the permalink. 發表留言.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: