古著

img_1663_2.JPG一套靚靚嘅Snoopy睡衣, 陪咗我幾年之後, 終於都躹躬儘粹lu...

我見果兩個大印花公仔仲好新淨, 所以就剪落黎做紀念, (haha~~ 好白痴~~)話唔定第時將佢哋可以黐落其他嘢度呢!

其實我有呢個習慣好耐o架喇, 除咗仲著得嘅衫我會攞去回收之外, d好殘好舊嘅衫, 棉質嘅就會留番, 第時剪開做抺布, 恤衫就會剪哂d鈕落黎, 實有用o架, 補衫又好, 織冷衫又好, 都唔駛特登去買啦~~ 有時d lace仲可以做吓小手工tim, 唔... 不過我唔識o架. 哈~~

Posted on 15/03/2007, in 私物獻世. Bookmark the permalink. 發表留言.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: