Feedback

d相同movie出咗街咁耐, 都好似未聽過有咩comment, 其實... 大家睇咗未呢?

雖然果d唔算得係咩大作, 不過我都用咗好多心機...

因為有好多相都要裁剪過, 先肯定可以喺movie度出到個人樣, 同埋夾歌仔, 都揀咗好耐o架.

係咪大家太忙呢? 所以都仲未有時間睇?

唔通唔見咗隻碟?

個email落咗spam?

定係... 

真係不值一提呢? :(

無feedback真係一件好慘嘅事, 唔係話想要d咩, 不過, 只要知道收件人真係睇過, 個心會安樂d嘛...

Posted on 09/02/2007, in 四方頂戴. Bookmark the permalink. 1 則迴響.

  1. 真係要講聲sorry, 因為我喺home好少開腦, 喺office曾經開過, 但係突然間boss又叫我做野, so真係無完全睇晒…

    我唔係mind呢樣, 只係怕你哋收唔到/開唔到條link咋, 唔好有誤會嘛~~ ^m^

    C

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: